Vakantie

Ierland, Dublin

10 dagen excursie busvakantie

Folkmuziek Ruïnes en kastelen Prachtige natuur Cultuur Temple Bar Gezelligheid Lekker eten en drinken.
Dublin is de sfeervolle hoofdstad van Ierland. De stad biedt veel historie, cultuur en gezellige pubs. Naast de cultuur en historie is de Ierse hoofdstad omgeven door prachtige natuur en biedt het veel ontspanning. Vergeet tijdens een bezoek aan Dublin niet om een bezoek te brengen aan de beroemdste brouwerij van de stad: Guinness.

Het roemruchte verleden van Dublin heeft zeker zijn sporen nagelaten in deze stad. Het werd overheerst door Vikingen, Normandische koningen en later de Engelsen. Deze invloeden kunnen we in Dublin allemaal terug vinden in de vele kathedralen, ruïnes, kastelen en musea. Ook de natuur is overweldigend. We rijden door de groene heuvels, en komen lands prachtige ruige kusten en schilderachtige dorpjes. Ierland kent een lange historie van folkmuziek. We gaan dan ook volop genieten van deze sfeervolle muziek in de lokale pub en drinken een heerlijk glas Guinness.

Het hotel, nabij het centrum gelegen, heeft de volgende faciliteiten: een receptie, een bar en een restaurant. De hotelkamers beschikken over twee bedden en de badkamer is voorzien van een douche met toilet.

Reserveer deze vakantie
Vertrekdatum:
vrijdag 20 juli 2018
Reissom is inclusief:
Vervoer, verblijf, maaltijden, begeleiding en belastingen: € 1299,-
Reissom is exclusief:
Groepsgeld activiteiten: € 100,-
Annuleringsgarantie: € 110,-
Optionele kosten: klik voor details
Opstap- en uitstapplaats:
Zwembad Den Hommel
Groepsgrootte:
12 reizigers - 2 begeleiders
Zorgcategorie:
LibraSol
Activiteiten:
Inbegrepen in het groepsgeld (exclusief consumpties)
Opmerkingen:
Tip: Haal & Breng Taxiservice

Brochure aanvragen?

Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe.