010-714 23 40 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
Facebook

Menu

Wie zijn wij?


25 jaar ervaring

Librasol is een onderdeel van SET-Reizen en viert in 2021 haar 25 jarig jubileum. Wij organiseren dus alweer 25 jaar de leukste begeleide vakanties voor mensen met een beperking. Martijn, Eddy, Bianca, Esther, Lindy en Lonneke verrichten met heel veel plezier de werkzaamheden op kantoor om jullie allemaal een superleuke vakantie te kunnen bieden. Samen met onze enthousiaste begeleiders, bestaande uit zorgprofessionals, vrijwilligers en stagiairs bieden we jou de beste zorg en een onvergetelijke vakantie.

Het meest professioneel in begeleide reizen

Onze begeleiders zorgen voor gezelligheid, plezier, leuke uitstapjes en lekker eten. Maar de kwaliteit van begeleiding en zorgverlening die onze reizigers nodig hebben is natuurlijk net zo belangrijk. Door te werken met ervaren zorgprofessionals als begeleider kunnen wij naast een fantastische vakantie ook de zorg en aandacht bieden die de reizigers nodig hebben. Door deze werkwijze zijn we in onze branche ‘het meest professioneel in begeleide reizen’.

Voordelen

25-jaar ervaringKleine groepen, maximaal 12 deelnemers en 2 begeleidersProfessionele zorg door GGZ-verpleegkundigenLid van SGRHaal&breng-service

Begeleiding door GGZ-verpleegkundige

Onze begeleiders, onder leiding van een psychiatrisch verpleegkundige, bieden tijdens onze begeleide groepsvakanties de noodzakelijke ondersteuning. Zij helpen de deelnemers bij praktische zaken en medicatie, zorgen voor sfeer en gezelligheid, bieden structuur en houvast door sociaal contact en organiseren activiteiten en excursies met een vrijblijvend karakter. Door de inzet van deze ervaren beroepskrachten in combinatie met enthousiaste vrijwilligers bieden wij onze reizigers een prettige en vertrouwde omgeving met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De juiste zorg, plezier maken, gezelligheid en samen leuke activiteiten beleven, zorgen voor een fijne en onvergetelijke vakantie.

Deelnemers

De vakanties van Librasol zijn bedoeld voor mensen met een GGZ achtergrond vanaf 18 jaar of ouder en wonen zelfstandig of in een zorginstelling. Zij zijn zelfredzaam, goed mobiel en hebben geen verzorging nodig. Door hun psychische problematiek hebben zij op vakantie wel begeleiding en/of ondersteuning nodig.