010-714 23 40 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
Facebook

Menu

Verzekeringen

Reisverzekering
Als u een vakantie boekt is het belangrijk dat bepaalde zaken goed verzekerd zijn, zodat u zorgeloos op vakantie kunt. Bij het boeken van uw reis kunt u aangeven of u een reisverzekering wilt boeken. Dit kost € 2,50 per dag.

De reisverzekering die wij aanbieden van Allianz en dekt alleen de volgende schades c.q. kosten:
• S.O.S.-Kosten
• Medische kosten
• Bagage tot maximaal 500 euro. (geld, apparatuur en hulpmiddelen zijn niet verzekerd)

Voor deze reisverzekering geldt een eigen risico van 100 euro. De dekking van bagage is beperkt tot 500 euro.

Let op: Wij adviseren u te allen tijde om goed op uw eigendommen te letten. Uit ervaring hebben wij geleerd dat betreffende schade aan eigendommen zoals camera.s en zonnebrillen moeilijk te claimen zijn; ten eerste verlangt de verzekeraar een eigen risico van tenminste 100 euro, ten tweede is het noodzakelijk om aangifte te doen van schade en of verlies/diefstal van uw eigendommen. Daarnaast dient u te bewijzen dat de schade en of verlies/diefstal van uw eigendommen niet uw schuld is. Vraag de dekkingsvoorwaarden van onze aangeboden reisverzekering (let op:Bagage gedekt tot maximaal 500 euro en geld, apparatuur en hulpmiddelen zijn niet verzekerd) bij ons aan.

Annuleringsverzekering
Wij raden u aan om een annuleringsverzekering bij ons af te sluiten. De premiekosten hiervoor staan bij de reisaanbieding vermeld. U ontvangt van deze annuleringsgarantie geen polis of apart opgemaakt rekening. Indien u deze via ons afsluit, staan de kosten vermeld op uw boekingsfactuur.

Annulering melden
Een annulering dient u telefonisch aan SET-Reizen te melden. Hierna ontvangt u een annulerings-schadeformulier. Deze dient ingevuld en met de nodige bijlagen (bijvoorbeeld doktersverklaring) aan ons geretourneerd te worden. Voor iedere annulering wordt 75 euro administratiekosten in rekening gebracht.

Vergoedingen
De annuleringsverzekering vergoedt annuleringskosten indien de reis niet gemaakt kan worden als gevolg van een ernstige verhindering, zoals een ongeval, ziekte of overlijden van uzelf, familie (1e of 2e graad) of uw meereizende reisgenoot. Ook wordt het niet gebruikte deel van de reissom vergoed indien u de reis om bovengenoemde redenen tussentijds moet afbreken.

Annuleringskosten
Wanneer de naderende vakantie voor u stress en spanningen oplevert en daarom uw vakantie annuleert, dan valt dit niet onder de vergoeding van deze annuleringsverzekering. In zo'n geval -of als u niet verzekerd bent- wordt de annuleringskosten niet vergoed. Bij iedere annulering (ook als u verzekerd bent) wordt 75 euro administratiekosten + reserveringskosten + eventueel geboekte reisverzekering in rekening gebracht. Indien u een annuleringsverzekering afsluit en om geldige redenen geannuleerd, worden onderstaande annuleringskosten vergoed.

De annuleringskosten hangen af van het tijdstip van annuleren.
De annuleringskosten zijn als volgt:
- Annulering tot 90 dagen voor de dag van vertrek: 25% van de reissom;
- Annulering vanaf de 90e dag tot de 60e dag van vertrek: 50% van de reissom;
- Annulering vanaf de 60e dag tot de 45e dag van vertrek: 75% van de reissom;
- Annulering vanaf de 45e dag tot de dag van vertrek: 100% van de reissom.