MijnVakantie inlog

Makkelijk zoeken en boeken

1. Hoe wil je reizen?
Kies je vervoer
2. Wanneer wil je weg?
Kies maand
3. Welk vakantieprogramma wil je?
Kies programma
4. Bekijk je mogelijkheden

Verzekeringen

Reisverzekering
Als u een vakantie boekt is het belangrijk dat bepaalde zaken goed verzekerd zijn, zodat u zorgeloos op vakantie kunt. Bij het boeken van uw reis kunt u aangeven of u een reisverzekering wilt boeken. Dit kost € 2,50 per dag.

De reisverzekering die wij aanbieden is van Elvia en dekt alleen de volgende schades c.q. kosten:
• S.O.S.-Kosten
• Medische kosten
• Bagage (geen apparatuur en hulpmiddelen)

Let op: Wij adviseren u te allen tijde om goed op uw eigendommen te letten. Uit ervaring hebben wij geleerd dat betreffende schade aan eigendommen zoals camera.s en zonnebrillen moeilijk te claimen zijn; ten eerste verlangt de verzekeraar een eigen risico van tenminste 100 euro, ten tweede is het noodzakelijk om aangifte te doen van schade en of verlies/diefstal van uw eigendommen. Daarnaast dient u te bewijzen dat de schade en of verlies/diefstal van uw eigendommen niet uw schuld is. Download hier de dekkingsvoorwaarden van onze aangeboden reisverzekering: Elvia Dekkingsoverzicht Reisverzekering

Annuleringsgarantie
Wij raden u aan om een annuleringsregeling bij ons af te sluiten. De kosten hiervoor staan bij de reisaanbieding vermeld. U ontvangt van deze annuleringsgarantie geen polis of apart opgemaakt rekening. Indien u deze via ons afsluit, staan de kosten vermeld op uw boekingsfactuur.

Annulering melden
Een annulering dient u telefonisch aan LibraSol te melden. Hierna ontvangt u een annulerings-schadeformu- lier. Deze dient ingevuld en met de nodige bijlagen (bijvoorbeeld doktersverklaring) aan ons geretourneerd te worden. Voor iedere annulering wordt . 75 administratiekosten in rekening gebracht.

Vergoedingen
Onze annuleringsregeling vergoedt annuleringskosten (zie onderaan deze pagina) indien de reis niet gemaakt kan worden als gevolg van een ernstige verhindering, zoals een ongeval, ziekte of overlijden van uzelf, familie (1e of 2e graad) of uw meereizende reisgenoot. Ook wordt het niet gebruikte deel van de reissom vergoed in- dien u de reis om bovengenoemde redenen tussentijds moet afbreken.

Annuleringskosten
Wanneer de naderende vakantie voor u stress en spanningen oplevert en daarom uw vakantie annuleert, dan valt dit niet onder de vergoeding van deze annuleringsgarantie.

De annuleringskosten hangen af van het tijdstip van annuleren.
De annuleringskosten zijn als volgt:
- Annulering tot 60 dagen voor de dag van vertrek: 25% van de reissom;
- Annulering vanaf de 60e dag tot de 45e dag van vertrek: 50% van de reissom;
- Annulering vanaf de 45e dag tot de 30e dag van vertrek: 75% van de reissom;
- Annulering vanaf de 30e dag tot de dag van vertrek: 100% van de reissom.

Bedrijfs Aansprakelijkheid verzekering
De aansprakelijkheid van onze organisatie en de medewerkers en begeleiders zijn ondergebracht in een uitgebreide en speciaal voor onze branche ontwikkelde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Deze aansprakelijkheidsverzekering dekt de materiële en letselschade die LibraSol en medewerkers toebrengen aan andere partijen.


Brochure aanvragen?

Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe.