MijnVakantie inlog

Makkelijk zoeken en boeken

1. Hoe wil je reizen?
Kies je vervoer
2. Wanneer wil je weg?
Kies maand
3. Welk vakantieprogramma wil je?
Kies programma
4. Bekijk je mogelijkheden

Praktische informatie

Reisinformatie van uw boeking
Uiterlijk drie weken voor uw vertrek ontvangt u de reisinformatie van uw geboekte vakantie. Hierbij ontvangt u ook kofferlabels, een evaluatieformulier en een overdrachtsenvelop om uw zakgeld en/of uw documenten in op te bergen ter overhandigen aan het begeleidersteam op de opstapplaats. De boekingsgegevens in deze reisin- formatie dient u te controleren op juistheid. Bij vliegreizen kan het zijn dat drie weken voor vertrek de tijden nog niet bekend zijn en of wijzigen. Veelal worden de vliegtijden pas een week voor vertrek aan u bekend gemaakt.

Excursies en activiteiten
Het beschreven vakantieprogramma bij de bestemmingen van ons aanbod zijn slechts mogelijkheden die kun- nen worden aangeboden. Afhankelijk van de bestemming bestaat het vakantieprogramma uit door het team georganiseerde activiteiten en excursies. De activiteiten worden afgestemd op de wensen en de mogelijkheden van de groep reizigers.

Het verblijf
Op de plaats van bestemming verblijft u in een bungalow, hotel, appartement of hut van een cruiseschip. Hier wordt u ingedeeld op basis van tweepersoonskamers met een andere reisgenoot van het zelfde geslacht. In sommige gevallen wordt u ingedeeld in drie- of meer persoonskamers. Hierover wordt niet gecorrespondeerd. De éénpersoonskamers zijn beperkt en op aanvraag. Alleen de accommodaties van de zorg-plus categorie zijn geselecteerd op rolstoeltoegankelijkheid en hebben aangepast sanitair en andere voorzieningen. We zorgen dat de door u geboekte hulpmiddelen zoals hooglaagbedden aanwezig zijn op de locatie.

De maaltijden
De maaltijden, vanaf het diner op de eerste dag (geldt niet voor vakanties die in de avond vertrekken) t/m het ontbijt op de laatste dag, worden genuttigd in een restaurant of in de accommodatie. Vaak worden de maaltij- den samen met de begeleiding klaargemaakt. De lunch en het diner op de terugreis zijn niet inbegrepen en zijn voor eigen rekening. Zie artikel 'Zakgeld'.

Dieet
Met uw opgegeven dieet houden wij zoveel mogelijk rekening. Zeer zware of ingewikkelde diëten zoals een 'glutenvrij' dieet zijn niet altijd makkelijk uitvoerbaar. Zeker niet in het buitenland. Wij verwachten dan ook van u om ons hierin deels of geheel tegemoet te komen, door bijvoorbeeld deze maaltijden/producten mee te nemen op vakantie.

Speciale wensen
Heeft u speciale wensen dan kunt u deze kenbaar maken op uw aanmeldingsformulier of telefonisch aan ons melden. Wij doen ons best u hierin tegemoet te komen, maar we kunnen dit niet altijd garanderen.

Wat neemt u mee
Naast uw bagage met benodigde (en voldoende) kleding en toiletspullen dient u de volgende zaken op uw va- kantie mee te nemen: zakgeld, paspoort of Europese ID-kaart en eventueel uw hobby spullen en indien noodza- kelijk medicatie, hulp- en zorgartikelen. De voorwaarden voor uw koffer, bagage en eventueel uw hulpmiddelen zoals een rolstoel leest u in het boekingsreglement van onze website.

Juiste (zorg)overdracht
Om u tijdens uw vakantie zo goed mogelijk te begeleiden is het belangrijk dat er een goede overdracht plaats- vindt. In de week voor vertrek neemt de teamleider van het begeleidersteam contact op met het thuisfront van de reiziger om een actueel inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de reiziger.

Contact met reiziger tijdens en na de vakantie
Indien het thuisfront tijdens de vakantie contact wenst met de reiziger, dan dient u dit vooraf met ons kantoor te overleggen. U kunt dan afspraken maken op welke dag en tijdstip het contact plaats moet vinden. Dit kunt u ook afspreken in het (zorg)overdracht-contact dat u heeft met de teamleider een week voor vertrek van de va- kantie. Onze begeleider neemt dan tijdens de vakantie samen met de reiziger telefonisch contact met u op. Na afloop van de reis zijn er evaluaties met het team over de reizigers. Indien nodig zullen we hiervoor contact met u opnemen.

Benodigde reisdocumenten
Bij vertrek dient u in het bezit te zijn van een geldig paspoort of Europese identiteitskaart. Voor de bestemming Turkije verzorgen wij uw visum. Vliegtickets worden niet verstuurd en blijven in het bezit van het begeleider- steam. De bij uw reisinformatie ontvangen sos-strook dient u mee te nemen en te bewaren in uw portemonnee.

Vertrekdag en overdrachtenvelop
Op de vertrekdag dient u zich bij het opstappunt te melden bij de begeleiding (met rode jacks) van uw groep. Belangrijk is dat u hier uw overdrachtsenvelop met gegevens zorgvuldig overdraagt aan de begeleiders van uw groep.

Groepsgeld
Het verplichte groepsgeld wordt besteed aan het vakantieprogramma zoals activiteiten, excursies, toegangsgel- den, eventueel vervoer en het vakantieverslag.

Zakgeld
Het zakgeld is bedoeld voor uw persoonlijke uitgaven zoals; souvenirs, uitgaan, drankjes, consumpties en per- soonlijke activiteiten. U moet rekenen op een zakgeld advies van ongeveer 20,- euro per dag voor een binnen- landse reis en 25 á 30 euro voor een buitenlandse reis. Voor de terugreis, afhankelijk van aankomsttijd, dient u rekening te houden met extra zakgeld voor lunch en diner (12,50 euro totaal).

Vakantieverslag
Na afloop van de vakantie ontvangt u een vakantieverslag. Deze wordt binnen 4 weken na terugkomst per post naar u verstuurd.

Brochure aanvragen?

Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe.