010-714 23 40 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
Facebook

Menu

Veilig busvervoer

SET-Reizen rijdt niet met vrijwilligers achter het stuur zoals veel branchegenoten, maar met beroepschauffeurs van ons eigen touringcarbedrijf. Dit bedrijf en de chauffeurs zijn in bezit van alle benodigde diploma’s en vergunningen.

De bussen

Onze gasten worden vervoerd met kleine touringcars voor 16 personen. Dit vervoer is comfortabeler en veiliger dan 9-persoonsbusjes, met behoud van het gezellige kleinschalige karakter. Voor rolstoelgebruikers is er een aangepaste touringcar voorzien van een lift.

Vervoer tijdens de reis

Tijdens de busvakanties blijft de bus met chauffeur bij de groep. Zo blijft het vraaggerichte karakter van de reis behouden. Op de heen- en terugreis is het vervoer in Nederland veelal met een grote touringcar (40-persoons). Twee of meer kleine reisgroepen delen dan samen deze bus.

Opstappplaatsen

Busreizen
Zwembad den Hommel,
Utrecht - routebeschrijving

Vliegreizen
Amsterdam, Schiphol
Meetingpoint op
Schipholplaza - routebeschrijving

Cruises
Rijnkade (Beneden kade),
Arnhem - routebeschrijving

Vervoer vanaf opstapplaats

Het vervoer naar de vakantiebestemming begint bij de opstapplaats. Hier reis je op eigen gelegenheid naar toe. Op de opstapplaatsen zijn onze begeleiders te herkennen aan rode jacks of shirts.

Met eigen vervoer

Het is ook mogelijk om op eigen gelegenheid naar de vakantiebestemming af te reizen. Geef dit wel vooraf bij ons aan. Je ontvangt dan aangepaste reisinformatie met de juiste verzameltijden.

Haal & breng taxi service

Voor wie niet zelf naar de opstapplaats kan komen, hebben we de Haal & Breng Taxiservice. Kijk in onze brochure of neem even contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden doornemen.

Voordelen taxiservice

Je wordt thuis opgehaald en naar de opstapplaats gebrachtOp de opstapplaats staat het begeleidersteam voor je klaarNa de vakantie word je weer veilig thuis gebracht
Brochure aanvragen: Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: