010-714 23 40 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00


Coronavirus

Dagelijks is berichtgeving over het coronavirus te lezen op het nieuws en sociale media. Wij als reisorganisatie en jij als reiziger hebben ook met het Coronavirus te maken. Uiteraard stellen wij de gezondheid van onze reizigers voorop. Hier kun je lezen hoe SET-Reizen met de situatie omtrent het Coronavirus omgaat.

Wat is de stand van zaken

In verband met het Coronavirus krijgen we regelmatig van onze klanten de vraag of vakanties wel doorgaan. Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen en de adviezen van het RIVM en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Indien er reizen vertrekken naar risciogebieden dan zullen wij het advies van het RIVM en het Ministerie opvolgen.
<Klik voor meer informatie RIVM

Wat kan er gebeuren

Als Ministerie van Buitenlandse Zaken een risicogebied aanduidt met code rood en een negatief reisadvies afgeeft, dan nemen we contact op met de betrokken reizigers om de situatie te bespreken. In zo’n geval bieden we voor de betreffende reisgroep een alternatief aan zodat je wel veilig en onbezorgd in een andere periode of naar een andere bestemming op vakantie kan. Is er geen gepast alternatief dan kan je restitutie van je reissom aanvragen.

Wat als je toch niet meer op vakantie wilt

Wij snappen goed dat de vrees voor een Corona uitbraak onrust veroorzaakt onder de reizigers. Indien er op jouw reisbestemming geen negatief reisadvies geldt en je wilt toch uit voorzorg annuleren, dan kan dat niet kosteloos. Wil je toch annuleren dan gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden.
<Klik voor meer informatie annuleringsvoorwaarden

Wat vindt SET-Reizen van de situatie

Zoals altijd zijn wij positief gestemd op het kantoor van SET-Reizen. Ook onze begeleiders hebben er weer veel zin in om samen met jullie vakantie te vieren. De meeste reizen van ons aanbod vertrekken vanaf eind mei. Tegen die tijd verwachten wij dat het virus wereldwijd onder controle is en dat iedereen veilig en onbezorgd op vakantie kan.


Brochure aanvragen? Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: