Routebeschrijving
Rijnkade te Arnhem Schip

Openbaar vervoer
Tip: plan je route via www.9292ov.nl

De Rijnkade is te bereiken met de stadsbussen 5 (richting de Laar West) en 7 (richting Rijkerswoerd). Beide bussen 5x per uur langs de Rijnkade.

De Rijnkade ligt op loopafstand van NS Station Arnhem. Vanuit station linksaf naar het centrum van Arnhem lopen. Het Willemsplein oversteken en aan overkant linksaf. Tweede zijstraat van Willemsplein rechtsaf inlopen (Jansstraat). Deze helemaal uitlopen (gaat over in Grote Oord en bij Hema: Weverstraat). Aan het einde van de Weverstraat weg oversteken. Via de Nieuwstraat loop je loodrecht op de Rijnkade.

Auto
Tip: plan je route via www.routenet.nl

Via de A50 vanuit noordelijke richting (vanuit Zwolle/Apeldoorn):
Verlaat de A50 via de afslag Apeldoornseweg richting Arnhem (N784). Houd na 5 kilometer links aan op de Apeldoornseweg. Ga na 0,5 kilometer rechtsaf de Jansbuitensingel op en houd links aan. Neem de eerste afslag naar links richting Roermondsplein. Houd links aan en volg op het Roermondsplein de richting Arnhem-Centrum. Na 100 meter rechts aanhouden naar de Weerdjesstraat. Vervolgens na 170 meter rechts afslaan naar de Vossenstraat. Op de Vossenstraat na 125 meter links afslaan naar de Rijnkade. Het schip is aangemeerd ter hoogte van de Nelson Mandela brug.

Via de A12 vanuit westelijke richting (vanuit Amsterdam/Utrecht/Den Haag):
Verlaat de A12 via de afslag Oosterbeek (afslag 25) richting Arnhem. Ga na 0,5 kilometer rechtsaf de Amsterdamseweg op (N224) richting Arnhem. Rij ongeveer 8 kilometer rechtdoor tot in Arnhem - Centrum, onder de Zypsepoort door en sla direct daarna rechtsaf het Willemsplein op. Neem de eerste afslag naar links richting Roermondsplein. Houd links aan en volg op het Roermondsplein de richting Arnhem-Centrum. Sorteer rechtsvoor en sla bij de verkeerlichten rechtsaf (Weerdjesstraat).Vervolgens na 170 meter rechts afslaan naar de Vossenstraat. Op de Vossenstraat na 125 meter links afslaan naar de Rijnkade. Het schip is aangemeerd ter hoogte van de Nelson Mandela brug.

Via de A325 (vanuit Nijmegen):
Rijd via de A325 naar Arnhem totdat de snelweg eindigt. Sla bij de 1ste verkeerslichten linksaf, ter hoogte van het Gelredome (Batavierenweg). Sla bij de 2de verkeerslichten rechtsaf (Eldenseweg). Rijd over de Nelson Mandelabrug en sorteer rechts voor aan het eind van de lange bocht onderaan de brug (Roermondsplein). Sla bij de 2de verkeerslichten rechtsaf (Weerdjesstraat). Vervolgens na 170 meter rechts afslaan naar de Vossenstraat. Op de Vossenstraat na 125 meter links afslaan naar de Rijnkade. Het schip is aangemeerd ter hoogte van de Nelson Mandela brug.Brochure aanvragen?

Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe.