010-714 23 40 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
Facebook

Menu
Hoge mate van ADL zelfredzaamheidZonder hulp of hulpmiddelen minimaal 1 uur lopen in redelijk tot normaal tempo1 Begeleider per 6 deelnemers, maximaal 12 deelnemers en 2 begeleidersProfessionele zorg door GZ-verpleegkundigen als begeleider

Spanje, Gran Canaria, 8 dagen, €1499

Maspalomas is een mooie badplaats die speciaal voor het toerisme is opgezet en alle faciliteiten heeft die een heerlijke vakantie garanderen. Er is een schitterend lang zandstrand dat doorloopt tot in Playa del Inglés en waarlangs prachtige zandduinen liggen. Maspalomas heeft een leuk klein centrum met verschillende winkeltjes, terrasjes en restaurants; het ligt 4,5 kilometer van Playa del Inglés. Het vervoer tussen deze plaatsen is eenvoudig geregeld per openbaar vervoer of per taxi. Sinds kort is er een groot leisure centrum in Maspalomas met ontzettend veel vermaak voor jong & oud. Naast vele winkels kun je hier o.a. terecht voor een foodcourt, attracties, bowlingbaan, uitgaan en sporten.

In Gran Canaria is ontzettend veel te beleven. Met de Glasss Bottom Ferry cruisen we langs de kust en bezoeken verschillende Canarische dorpjes en steden. Ook maken we een avontuurlijke Jeepsafari door het binnenland, een Kamelenritsafari door de 300 jaar oude Oase van de 1000 Palmen en bezoeken we de historische hoofdstad Las Palmas en de woestijnduinen Maspalomas.

Hotel Mirador Maspalomas by Dunas heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie op het zonnige eiland Gran Canaria. De kamers zijn voorzien van alle benodigdheden om even helemaal tot rust te komen. Er zijn zwembaden voor de nodige uurtjes waterpret en voor lekker eten wordt gezorgd in het restaurant. En wil je naar het strand, dan kan dat heel gemakkelijk met het gratis shuttlebusje.

Reserveer deze vakantie
Zon vliegvakantie
Vertrek: 9 november 2022
Reiscode: Libr.22.104

Reissom is inclusief:
Vervoer, verblijf, maaltijden, begeleiding en belastingen: € 1499,-
Reissom is exclusief:
Reserveringskosten: € 35,-
Groepsgeld activiteiten: € 100,-
Annuleringsverzekering: € 129,-
Optionele kosten: klik voor details
Opstap- en uitstapplaats:
Haarlemmermeer
Groepsgrootte:
8 reizigers - 2 begeleiders
Activiteiten:
Inbegrepen in het groepsgeld (exclusief consumpties)
Opmerkingen:
Tip: Haal & Breng Taxiservice
Natuurreservaat Fataga
Puerto de Mogan
Guayadeque ravijn in Agüimes
Aloë vera-boerderij

Brochure aanvragen: Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe: