Vakantie

Macedonië, Ohrid

8 dagen zon vliegvakantie

Leuke tips: Krushevska Republika Plein * St. John Kaneo Kerk * Ohrid-stad * Boottocht Ohrid meer * Klooster van Sveti Naum * Opgravingen bij Plaosnik * Het Galicica National Park * Het Bay of the Bones Museum * St. John Kaneo Kerk * De Sveti Bogorodica Perivlepta Kerk
Macedonië is een land vol historie met sporen uit het verleden, vele culturele bezienswaardigheden, maar ook een land met prachtige meren, bossen en gebergten. Een vakantie naar het gastvrije Macedonië heeft dus genoeg te bieden voor ieder vakantieliefhebber.

Het Ohrid meer (Unesco werelderfgoed) behoort tot een van de oudste meren ter wereld en herbergt dan ook diersoorten die elders niet voorkomen. Het landschap in Macedonië is behoorlijk bergachtig en bosrijk. Ohrid-stad heeft vele pittoreske straatjes waar je gezellig kan winkelen en iets kan eten en drinken bij de vele cafeetjes en restaurants. De goede service en vriendelijke bevolking zorgt ervoor dat je je tijdens vakantie naar Macedonië echt welkom voelt.

Het hotel, met winkels en restaurants op loopafstand, heeft een lounge, bar, restaurant en een buitenterras. De hotelkamers zijn voorzien van 2 bedden, een badkamer met douche en toilet.

Reserveer deze vakantie
Vertrekdatum:
woensdag 11 september 2019
Reissom is inclusief:
Vervoer, verblijf, maaltijden, begeleiding en belastingen: € 1199,-
Reissom is exclusief:
Groepsgeld activiteiten: € 100,-
Annuleringsverzekering: € 100,-
Optionele kosten: klik voor details
Opstap- en uitstapplaats:
Luchthaven Schiphol
Groepsgrootte:
12 reizigers - 2 begeleiders
Zorgcategorie:
LibraSol
Activiteiten:
Inbegrepen in het groepsgeld (exclusief consumpties)
Opmerkingen:
Tip: Haal & Breng Taxiservice

Brochure aanvragen?

Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe.