Vakantie

Kroatië, Rabac

10 dagen zon busvakantie

Leuke tips: Uitgaan * Cultuur * Zwemmen * Boottocht * Uitstapjes * Strandplezier * Natuur * Lekker eten
Rabac is een levendige badplaats waar je nog de echte Kroatische cultuur ziet. Naast zon, zee en strand is er ook veel cultuur te vinden, zoals van de Romeinen. Dit samen met strandpret wil jij toch ook?

Een bustour brengt ons langs diverse historische stadjes. We zien prachtige landschappen afgewisseld door middeleeuwse dorpjes met kathedralen, basilieken en Romeinse overblijfselen. Naast cultuur snuiven gaan we ook heerlijk relaxen aan het strand of bij het zwembad. ‘s Avonds flaneren we over de boulevard en gaan we shoppen in de vele leuke winkeltjes die Rabac rijk is. Overdag maken we een leuke boottocht en na een dag genieten van zon, zee en strand begint ’s avonds het uitgaansleven. Liefhebbers van zon, zee, strand, uitgaan in combinatie met cultuur kunnen tijdens deze reis hun hart ophalen!

Het rustige, stille Hotel Hedera ligt op slechts 50 meter van het strand in Rabac aan een van de mooiste baaien van Kroatië. Hotel Hedera maak deel uit van Complesso dei Fiori, het Bloemencomplex, en is ideaal om te zwemmen in de diepblauwe zee, te zonnebaden op het strand of een wandeling te maken door de weelderige vegetatie.

Kies je vertrekdatum
Reserveer deze vakantie
Vertrekdata:
Reissom is inclusief:
Vervoer, verblijf, maaltijden, begeleiding en belastingen: € 999,-
Reissom is exclusief:
Groepsgeld activiteiten: € 100,-
Annuleringsverzekering: € 83,-
Optionele kosten: klik voor details
Opstap- en uitstapplaats:
Zwembad Den Hommel
Groepsgrootte:
12 reizigers - 2 begeleiders
Zorgcategorie:
LibraSol
Activiteiten:
Inbegrepen in het groepsgeld (exclusief consumpties)
Opmerkingen:
Tip: Haal & Breng Taxiservice

Brochure aanvragen?

Vul je gegevens in en we sturen je een brochure toe.